Наков: Мога да подаря акциите си или да обявя отбора в ликвидация
Наков: Мога да подаря акциите си или да обявя отбора в ликвидация / netinfo
Собственикът на Локомотив Пловдив Емил Наков заяви за Гонг, че може да подари акциите си в клуба на д-р Думанов и Валери Наков или да обяви акционерното дружество в ликвидация.

Шефът на пловдивския тим сподели, че отборът има задължения и не може да се разплаща с кредиторите, за които той не е знаел до момента.

„Въпросът е дали да подаря на д-р Думанов дяла си или на Валери Ненов, може и просто да обявя акционерното дружество в ликвидация. При невъзможност да се разплаща с кредитори, за които аз не знаех и задълженията, които имаме, изпълнителният директор е задължен да го обяви в ликвидация”, сподели Емил Наков.

„Господин Тасев има четирима наследници. Това е сложна юридическа материя затова адвокатите ми се занимават с това. Аз нямам нищо против г-жа Тасева да ми бъде съдружник. Тя знае, че аз съм бил Лоялен към нея, но се подвежда от нейния кумец Станимир Велев, който има желание да стане изпълнителен директор на клуба”, каза още Наков.

„Моите юристи търсят контакти от една седмица с нея. Не е вярно, че не съм я допуснал до разговори, напротив, тя говори с двама евентуални инвеститори. Както се разберат, за мене е без значение”, сподели шефът на Локомотив Пд.

„Хората, които се опитаха да саботират тренировката вчера, нарушават редица закони. Някой ги подстрекава. Аз вече нямам желание и интерес да работя. Да бъдат спокойни - няма да се занимавам с футбол вече”, сподели Емил Наков.