Михайлович: Интер може и без Ибрахимович
Михайлович: Интер може и без Ибрахимович / netinfo
Помощник треньорът на Интер Синиша Михайлович засили слуховете за напускането на Златан Ибрахимович в доста неподходящ момент – преди миланското дерби утре.

Сърбинът изненадващо заяви, че нерадзурите могат да се справят и без наличието на Ибрахимович в отбора, намеквайки, че шведският нападател ще бъде продаден през лятото.

„Ибра е един от най-добрите, но аз мога да си представя състава на Интер и без него. Ако той не е тук, някой друг ще биде”, каза Михайлович.

„Това би било неприятно, тъй като ние се разбираме добре, но понякога идва момент, когато поемаш по-различен път”, добави асистентът на Роберто Манчини.

„В моята кариера съм работил със Свен Йоран Ериксон, Дино Дзоф, Вуядин Бошков, Карло Мацоне и Алберто Дзакерони, но мисля, че най-добрият тактик е Манчини.”

„Преди няколко месеца получих три предложения: Треньор на Цървена звезда, селекционер на националния отбор на Сърбия или президент на федерацията. Отказах всичките. Знам, че когато искам, мога да се върна в Сърбия и да избера какво да правя”, каза още Синиша Михайлович.