Манчини: Нормална загуба, продължаваме напред
Манчини: Нормална загуба, продължаваме напред / netinfo

Наставникът на Интер Роберто Манчини призна, че тимът му не се намира в най-добрата си форма, като отдаде този факт на множеството контузии.

„Преминаваме през неприятен период в момента, най-вече тъй като загубихме доста играчи по едно и също време”, сподели специалистът след снощната загуба с 0:1 от Наполи, първа за „нерадзурите” в Калчото от началото на сезона.

Италианските шампиони имаха преднина от девет точки пред втория Рома, след като успяха да завършат 1:1 с „вълците” в средата на миналата седмица. Деветте точки обаче бяха редуцирани на шест след последния кръг в Италия, с което се върна донякъде интригата в Серия А.

„Имахме добра преднина, сега сме само с шест точки напред. Но те са именно за това – когато се намираш в труден период, да ти помогнат да запазиш лидерството си”, добави Манчини.

„Загубата от Наполи по никакъв начин не трябва да накърнява увереността ни в собствените сили. След равенството с „вълците” бях оптимистично настроен, сега оставам с тази нагласа. Абсолютно нормално е да ти се случи да играеш слабо и да загубиш някой мач”, коментира още наставникът на Интер.