Лукаич: Допуснахме доста грешки срещу Вентспилс
Лукаич: Допуснахме доста грешки срещу Вентспилс / netinfo
Старши треньорът на ЛукОйл Академик заяви след победата с 67:64 над Вентспилс в среща от 1/16-финалите на турнира за купата на УЛЕБ, че преднината от три точки не може да успокоява „студентите”, тъй като второто полувреме на мача едва предстои.

„Изиграхме само първото полувреме срещу Вентспилс, а второто предстои. Нямаме кой знае каква преднина. Затова като гост трябва да покажем по-добра тактическа игра. Ще бъде труден мач, Вентспилс е тим, който играе много офанзивно и има дълга скамейка”, сподели треньорът.

„Два елемента от играта баскетбол ни куцаха днес - големият брой допуснати грешки и малката успеваемост от наказателната линия. Като цяло имахме проблеми и в защита. Само през последната част се представихме добре. Не съм доволен, защото играчите не изпълниха указанията. Трябваше да ограничим техните стрелци, но не направихме това. Основният проблем също е, че нямаме равностойна смяна на Уили Дийн. Важно е да си отпочинем, да си направим изводите и да се подготвим за следващия мач”, добави Желко Лукаич.