Левски намери търсения полузащитник, двама отиват да го гледат
Левски намери търсения полузащитник, двама отиват да го гледат / netinfo
В Левски намериха търсения дефанзивен полузащитник и хора от клуба ще ходят да го гледат на живо, това обяви в Линдабрун старши треньорът Велислав Вуцов.

„Намерихме един подходящ, наужким, на този етап дефанзивен полузащитник”, оптимист е Вуцов. Утре Киро Вангелов и Тони Здравков отиват да го гледат. Те ще бъдат на мач от първенството, където играе този футболист. Няма смисъл да казвам играча и първенството, за да не се раздухват нещата предварително. Ако го одобрят, може да бъде гледан още веднъж в събота или неделя. Хубавото е, че този играч ще е в добро състояние, ще е изиграл няколко мача от първенството. Няма да бъде пробван. Когато и да го вземем, ако ни допадне и е нашия човек, ще бъде готов да играе.”

Преди мача във вторник с унгарския Вашаш Вуцов обяви, че пак ще пусне в игра всички налични и здрави играчи. Двубоят пропуска Жеан Карлос. Той не тренира и вечерта.

Вуцов ще групира отбора по звена, като ще гледа на терена за Левски да играят равностойни състави.

„Ако срещу Вашаш направим експерименти, то в четвъртък започваме да избистряме състава”, категоричен е Вуцов. Искам да бъда разбран правилно. Няма да има 11 титуляри. Надявам се на основно ядро от 17-18 човека. Като гледам натам отиват нещата. От тях ще избистрим и по-основния състав. Другите момчета ще се борят, ще се трудят. Ние няма да ги изолираме. От тях зависи дали ще бъдат хора готови всеки един момент да им се гласува доверие.”

На втората за деня тренировка Георги Иванов тренира наравно с останалите. Жеан Карлос пропусна и това занимание, а Джуни Яшар въртеше само обиколки около терена.

Вили Вуцов не бе доволен от старанието при отиграванията на положенията и прибегна до наказания за играчите. Който се провини, прави кълба напред. На фона на големия студ и дъжда на някои търкалянето се отрази добре. Последният наказан бе мароканецът Рашид Тиберканин, прекръстен от треньора на Рашко.

След края на заниманието Вуцов събра играчите и в кратък разбор обяви на футболистите, че не е доволен от тяхното старание.

Преди вечерната тренировка спортно-техническият щаб загря с игра на джитбол. Въпреки претърпяната операция миналата седмица Вуцов игра с Тони Здравков срещу Велев и Киро Вангелов, на снимката. Мачът не излъчи победител заради започващото занимание. По един от двете двойки, Тони Здравков и Киро Вангелов ще пътуват утре извън Линдабрун, за да гледат набелязания футболист.

Мачът с Вашаш е от 18 часа българско време във вторник.