Левски хвърля пари за още един футболист
Левски хвърля пари за още един футболист / netinfo
Старши треньорът на сините Велислав Вуцов заяви за Гонг, че продължава да търси дефанзивен защитник. Той ще изпробва на този пост Дарлингтън и Бистрон и ако те го убедят, че единият става ще се спре на някой от тях.

„ При всяко положение ни трябва една стабилна фигура в зоната на дефанзивния халф, сподели Вуцов. Ние продължаваме да търсим такъв футболист. Начинът, по който искам да играем, изисква да има двама души в тази зона. Ние имаме двама- трима, които са от този тип, но не са този, който търсим. Сърмов е добър в тази позиция, но не е точно такъв. Гаджев и Миро Иванов са такива футболисти, но там ни трябва такъв, какъвто бе Ричард Еромоигбе, който се знае, че се застопорява там и върши всичката черна работа.”

Вуцов държи този футболист, който бъде взет на този пост да е добре технически. Да участва в атаката.

„ Ако трябва ще рискуваме и ще хвърлим пари и ще купим един футболист, закани се Вуцов.Аз имам уговорката с президента. Ако се налага ще купим играч в движение. Няма да взимаме на играч на проби. Ще вземем такъв, който е почнал подготовка с някой клуб, а такъв играч при всяко положение ще струва пари.”