Лазаров: Българите в Русия се справяме отлично
Лазаров: Българите в Русия се справяме отлично / netinfo
Нападателят Здравко Лазаров изрази задоволство от представянето на българските футболисти в руското първенство. Както е известно бившият футболист на Славия вече защитава цветовете на Шиник, а през уикенда реализира и първото си попадение в местната надпревара.

„Руското първенство е много трудно и се радвам, че така бързо свикнах и дано така да продължавам. В сравнение с българското първенство разликите са големи. Футболът е много по-добър, наливат се много пари, а и чуждестранните футболисти са доста класни”, коментира Лазаров преди сбора на националния тим за контролата с Финландия.

„Вчера Генков вкара гол, Кушев се разписа в първия кръг. Радващо е, че българите играем добре и дано и други успеят да се продадат, не само там, но и другаде в чужбина. Наистина добре ни приемат в Русия”, допълни нападателят.

„Срещу Финландия очаквам да играем добре и да победим. Марков доказа, че може да класира отбора на голямо първенство и съм сигурен, че ще го направи и втори път. Дано няма контузии в отбора и всичко да е както трябва”, завърши Лазаров.