Лампард: Джон Тери е голям мъж
Лампард: Джон Тери е голям мъж / netinfo
Звездата на Челси Франк Лампард изрази съжалението си от загубения финал на Шампионската лига от Манчестър Юнайтед. Той обаче не пропусна да защити Джон Тери, който пропиля чудесна възможност неговият тим да триумфира в надпреварата.

“Дали е жестоко? О, да. Това е Шампионската лига. Смятам, че доминирахме по време на мача, но Юнайтед спечели в последната минута. Те контролираха играта до първата половина на първото полувреме и можеха да направят повече, но след това ние се събудихме, видяхте колко шансове имахме”, каза Франк Лампард.

“Джон се подхлъзна при тази дузпа и вие го видяхте. Ударихме на два пъти гредите и бяхме по-силният отбор. Манчестър Юнайтед е велик отбор, но е трудно да приема победата им, след като стана по този начин”, добави футболистът.

“Джон Тери е голям мъж. Не са много защитниците, които ще поемат цялата отговорност точно в този момент. Никой не може да го критикува, особено от нашия отбор. Срамно е, че този финал бе решен с дузпи, но ние ще се върнем на финала, защото имаме много големи играчи”, каза още Франки.

“Сега? Сега се чувствам емоционално изпразнен”, завърши той.