Калдерон включи на задна:  Можем и без Кристиано Роналдо
Калдерон включи на задна: Можем и без Кристиано Роналдо / netinfo
Президентът на Реал Мадрид Рамон Калдерон вярва, че испанските шампиони ще бъдат сила, с която всеки ще трябва да се съобразява, дори и звездата на Манчестър Юнайтед – Кристиано Роналдо –  да не дойде на „Бернабеу”.

Цяло лято от „белия балет” искат да привлекат португалския национал, но безуспешно, тъй като „червените дяволи” отказват да го пуснат в Реал.

Въпреки че Кристиано призна преди известно време, че иска да играе за кралския клуб, след среща проведена между него и мениджъра на английските шампиони сър Алекс Фъргюсън, последният заяви, че няма никакъв шанс голаджията да отиде в Испания през този сезон.

Калдерон от своя страна заяви, че неговият тим ще започне кампанията напълно подготвен, дори и без Кристиано Роналдо в състава.

„Не можем да говорим за футболисти, които не са наши. На няколко пъти вече съм казвал, че разполагаме с напълно боеспособен отбор, който съвсем скоро спечели Примера Дивисион”, заяви Калдерон.

„Миналата година успяхме да изградим много силен тим. Ако сега успеем да привлечем нови попълнения, те ще бъдат малко, но за сметка на това – качествени”, продължи той.

„Няма какво да кажа по въпроса с трансферната сага около Кристиано. Ние сме само пасивни наблюдатели на случващото се. Разговорите се водят между клуба и самия играч”, завърши той.