Играта с числа започна
Играта с числа започна / netinfo
Повечето клубни първенства завършиха и всички погледи вече са насочени към предстоящото европейско първенство, което стартира на 7 юни. 15, 20, 23, 30, 100 играта с числа започна. Това не е лотария. Числата са в милион евро, които отново ще се разиграят преди и след шампионата на стария континент. Играта вече я започнаха клубовете, които стартираха надцакването за най-добрите футболисти.

Както всяко лято и това няма да мине без бомбастични трансфери, като за момента най-много нули има в цената на португалеца Кристияно Роналдо. Дали талантът на Манчестър Юнайтед ще счупи рекордите ще си покаже теръпва.

Вече не може да ни изненадат разиграващите се на пазара милиони. На глед президентите на футболни клубове вадят пачките така лесно, както обикновенния човек си поръчва пържола пред възможността да яде омлет.

Със сигурност след Евро 2008 играта с числа ще придобие ново измерение, особено, ако напред пробият отборите, чиито коефициент за спечелване на шампионата е над 25. Тогава богатите ще обърнат внимание и на техните футболисти, а битката за всяко евро ще е жестока.