Гонзо сигурен в победата на Левски
Гонзо сигурен в победата на Левски / netinfo
Капитанът на Левски Георги Иванов-Гонзо вля оптимизъм в „сините” редици. Голмайсторът заяви на „Летище София” преди отпътуването на тима за Беларус, че българският отбор е фаворит преди реванша, въпреки че загуби домакинството.

„Ако не сме убедени в успеха по-добре да не ходим. Аз съм сигурен, че ще ги победим”, отсече лидерът на Левски.

„Ние знаем своите качества. В първия мач видяхме, какво представлява и съперникът ни. Това ни дава тази увереност, че ще продължим. Най-важното е да запазим спокойствие. Не трябва да прибързваме от първата минута, със сигурност ще имаме своите шансове. През седмицата работихме много за този мач. Имаме треньор, който ще каже тактиката”, продължи любимецът на Сектор Б.

„С оглед на играта и положенията в първата среща, смятам, че късметът ни подмина. В този мач късметът трябва да е с Левски. Срещу БАТЕ Борисов пропуснахме 6-7 положения. На мача с Ботев пък вкарахме три гола от три положения и решихме мача до 12-ата минута. Когато имаш шанс и майсторство, резултатът и играта са коренно различни”, допълни Георги Иванов.

„Ние сме фаворити, а и много по-добър отбор от БАТЕ Борисов. Шансовете са по-големи за Левски”, отбеляза оптимистично Гонзо.

Нападателят коментира и ситуацията с дузпата от първия мач на „Георги Аспарухов”: „Казах на Вили Вуцов в деня преди мача, че аз ще бия дузпа. На разбора, той определи четири човека, без да има някакъв ред. Заради това стана объркване. Колкото при ситуацията с дузпата, Хичо дойде и ми каза, че Вуцов е наредил той да бие. Щеше да стане смешно, вече бях заложил топката”. Георги Иванов обяви, че е готов да стреля от бялата точка и на реванша в Беларус.