Фъргюсън: Реал си играе играта, но Роналдо ще остане
Фъргюсън: Реал си играе играта, но Роналдо ще остане / netinfo
За пореден път мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън бе категоричен, че иска да задържи звездата на тима Кристиано Роналдо. В момента футболистът се подготвя заедно с националния отбор на Португалия за предстоящите футболни финали, но информациите, че Реал Мадрид прави всичко възможно да го привлече продължават да се ширят из медиите.

“Сигурен съм, че той ще остане. Това е играта, която Реал винаги е играл, както направи в миналото с Бекъм и Нистелрой”, каза Фъргюсън

“Аз съм повече от убеден, че Роналдо ще остане при нас и ще се състезава за тима още един сезон. Ние искаме той да остане още дълго време в клуба. Кристиано има фантастичен договор – това е и най-нормалното нещо, защото е най-добрият играч в света”, сподели наставникът на “червените дяволи”.

Още вчера президентът на Реал Мадрид Рамон Калдерон разкри, че трансферът на Роналдо на "Сантяго Бернабеу" е невъзможен към настоящия момент, което най-вероятно означава, че той ще остане в клуба си.

Калдерон обясни, че се очертава всичко да си остане само желание, след като Манчестър Юнайтед не иска да продаде своя играч.