Емил Костадинов влиза в управата на ЦСКА
Емил Костадинов влиза в управата на ЦСКА / netinfo

Легендата на българския футбол Емил Костадинов ще влезе в Управителния съвет на ЦСКА, съобщи на пресконференция шефът на Надзорния съвет на клуба Александър Томов. В следващите няколко дни ще станат известни имената на останалите 8 души от управата на 30 кратните шампиони. Новият шеф на „армейците” представи и новата структура на клуба.

Селекционният комитет ще включва 11 души, сред които някои от най-големите легенди на “армейците” – Димитър Якимов, Борис Гаганелов, Спас Джевизов, Ради Здравков, доц. Симеон Стоянов, , Кирил Качаманов, Методи Томанов, Милен Горанов, Иван Бербатов, Анатоли Нанков и Христо Маринчев.

В същото време ръководството на ЦСКА работи и по селекцията за пролетния дял на първенството. Старши-треньорът Пламен Марков е дал списък с 15 имена на футболисти, които иска да бъдат привлечени. "Двама или трима играчи ще бъдат привлечени до 3 януари. Но ние няма да спрем до там със селекцията", заяви Томов. Носителите на купата са получили отказ за някои от футболистите от чужбина. "Става дума за клубове от Норвегия, Полша и Румъния. Има предвидени играчи и от български отбори и ние продължаваме преговорите за тяхното привличане", поясни Александър Томов.