Ел Пистолеро в криза, има проблеми с жена си
Ел Пистолеро в криза, има проблеми с жена си / netinfo
Семейните проблеми на Хосе Гарсес продължават. Вчера вечерта съпругата на футболиста е получила усложнения след операцията й миналият петък. След като бе изписана от родилното Зиарис Мабел Лопес веднага постъпи във военна болница, където претърпя операция на жлъчката за отстраняване на камъни. Поради тази причина Гарсес пропусна пътуването до Гърция за приятелския мач на ЦСКА с Ксанти.

Междувременно в пресата излезе информация, че панамецът е бил на дискотека в студентски град до 4 сутринта в четвъртък вечерта. След тази новина старши треньорът на „армейците” Стойчо Младенов заяви, че няма да прави разследване, но все пак глоби състезателя с 8000 евро.

Тази нощ половинката на нападателя отново е получила криза, след като се е получило възспаление на оперираното място. От лекарския екип, извършил интервенцията заявиха, че са овладели ситуацията и за сега състоянието на жената е стабилно. Хосе Гарсес е прекарал цялата нощ до леглото на съпругата си. След семейните неволи и несправедливата глоба наложена му от клуба Ел Пистолеро е изпаднал в психологическа криза и е заявил пред най-близките си, че единственото, което го интересува е семейството му да е добре. Гарсес е тотално разочарован от отношението на българските медии и отказва да говори за каквото и да било с тях. Панамецът не иска да разговаря и със Стойчо Младенов, след като е разбрал за наказанието си.