Динамо Киев хареса Стоянов
Динамо Киев хареса Стоянов / netinfo
Вратарят на Черноморец Владислав Стоянов е оставил отлични впечатления по време на петдневния пробен период, който прекара в Динамо Киев, съобщи за Гонг изпълнителният директор на „акулите” Добромир Горбанов при заминаването на тима за Цюрих за мача срещу Грасхопърс.

Стоянов ще се присъедини към бургазлиите направо в Швейцария, като с него ще има и човек от щаба на украинския гранд, който ще го наблюдава и в двубоя от третия кръг на турнира Интертото.

От тук нататък всичко е в ръцете на Динамо, като от киевския клуб зависи, дали ще плати сумата от 400000 евро, която е фиксирана в договора на 21-годишния страж .

Футболистите на Черноморец ще отпътуват за Цюрих днес в 18:00 часа с редовен полет от летище София. Причината „акулите” да не пътуват с чартър от Бургас, както беше за гостуването на Горица, е изтеглянето на двубоя с Грасхопърс с ден по-рано от предварително планираното. По програма срещата трябваше да бъде в неделя, но бе преместена за събота и ще започне от 18:45 часа българско време.

Междувременно стана ясно, че жълтата карта на офанзивния халф Марин Петров, дошъл от гръцкия втородивизионен Етникос Пирея е пристигнала. Той е картотекиран и ще пътува с тима за Цюрих.