Димитър Васев: Загубихме две точки
Димитър Васев: Загубихме две точки / netinfo

Старши треньорът на Локомотив София Димитър Васев заяви след равенството с Видима коментира след срещата, че „железничарите” са загубили две точки, отколкото да са спечелили една.

 

„Загубихме две точки. Опасявах се, че нещата могат да се развият по този начин и съжалявам, че така се случи. Трябва обаче да отбележа, че съперникът ни явно много добре ни беше проучил. Съперникът ни се беше прибрал много добре и разчиташе на контраатаки. Ние действахме много мудно и резултатът 0:0 е съвсем реален. Действаме твърде бавно и мога да кажа, че Локомотив боледува”, заяви на пресконференцията след нулевото равенство с Видима наставникът на Локомотив София Димитър Васев.

 

Треньорът на Видима Манол Георгиев също сподели мнението на своя колега: „На фона на показаното от двата тима мога да кажа, че резултатът е напълно реален. Локомотив София е добър отбор и нямаше как да се надиграваме с тях. Именно затова предприехме по дефанзивна тактика. Имахме 2-3 възможности, но за съжаление не успяхме да ги реализираме.”