Дихонов: Гладни сме за успехи
Дихонов: Гладни сме за успехи / netinfo
„Започваме подготовка гладни за работа и за успехи!”, заяви за Гонг финансовият директор на Литекс Величко Дихонов. „Всяка година започваме с големи амбиции, но мисля, че този сезон ще изпълним това, което иска от нас нашият благодетел Гриша Ганчев. А това са титла, купа и добро представяне в турнира за купата на УЕФА”, добави един от босовете в ловешкия клуб.

„От година на година Литекс изглежда все по-добре. Мисля, че с направената селекция през зимата и сега ще бъдем още по-добри. Смятам, че треньорският щаб ще си свърши добре работата и ще подготви един боеспособен състав, който да жъне успехи”, каза още Дихонов.

Относно селекцията финансовият директор на „оранжевите” сподели, че ако нещата с Базил де Карвальо се уредят в тима ще бъде привлечен максимум още един футболист. „Що се отнася до продажбите, ще ги обявяваме само при сключен договор. Няма смисъл да се изхвърляме, а после да ставаме за смях”, сподели ръководителят.

„Имаме начални разговори с колегите от Интер за евентуална контрола. Но все още има да се уточняват много детайли. Все пак трябва да се съобразим и с европейското ни участие, за да не се получи дублиране. Ако все пак стигнем до съгласие, спарингът с италианския тим ще бъде в средата на юли”, заяви Дихонов.