Деко: Роналдиньо трябва да ми стане съотборник в Челси
Деко: Роналдиньо трябва да ми стане съотборник в Челси / netinfo
Футболистът на Барселона Деко заяви, че иска Роналдиньо да му стане съотборник и в Челси, след като се очаква португалецът да премине в състава на лондончани. Освен от лагера „сините”, към бразилеца интерес има и от Манчестър Сити и ЛА Галакси, а Милан се отказа от борбата за играча.

„С голям респект към Манчестър Сити заявявам, че не искам Роналдиньо да играе там.” – каза Деко. – „Още го смятам за един от най-добрите футболисти в света. Той се нуждае от голям отбор, такъв, който играе в Шампионката лига и има амбиции да я спечели.”

„Бих искал Рони да играе с мен в Челси” – допълни португалецът. – „Челси и Барса преговарят и още нищо не е решено. Знам само, че още обсъждат трансферите и нещата изглеждат обещаващи. Все още има вероятност да премина в Интер.”

Според информациите в английските медии, новият старши треньор на лондончани Луис Фелипе Сколари разполага със 120 милиона евро трансферен бюджет, което означава, че няма да е проблем да се осигурят подписите на Рони и Деко. Счита се обаче, че Дидие Дрогба така или иначе няма да остане на „Стамфорд Бридж” и е възможна размяна.