Деко: Казах на Дрогба, че искам да остане в Челси
Деко: Казах на Дрогба, че искам да остане в Челси / netinfo
Новото попълнение на Челси Деко изрази надежда, че Дидие Дрогба няма да напусне клуба през настоящия трансферен прозорец, каквито слухове постоянно се ширят в английската преса през последните месеци.

„Очевидно в този момент много, много клубове търсят да купят нападател и не е чудно, че повечето отбори искат Дрогба, защото той е един от най-добрите в света. Всички големи клубове искат играч като него”, заяви Деко.

„Не знам дали той ще остане или не. Говорих с Дрогба и му казах, че бих желал да остане, както и че ще ми е приятно да играя заедно с него. Той е великолепен футболист, но не мога да кажа нищо повече по повод евентуалния му трансфер”, добави португалският национал.

„Само се надявам той да остане, защото е един от най-добрите нападатели в целия свят, а за да се спечели Шампионската лига, се нуждаем точно от футболист като него”, добави Деко.

След оттеглянето на Жозе Моуриньо от Челси веднага последваха спекулации, че Дрогба ще го последва.Въпреки интереса към него, засега той остава играч на „сините”.