ЦСКА се забавлява за 7:2 срещу Академик
ЦСКА се забавлява за 7:2 срещу Академик / netinfo
ЦСКА разби тима на Академик София със 7:2 в контролен мач, който се състоя на тренировъчната база на клуба в Панчарево.

Проверката бе организирана за дошлият на проби бразилец Таянан Уелкер, който се отличи с попадение и няколко добри отигравания. В учебната игра участие също взеха и доскоро контузените Роберт Петров и Хосе Луис Гарсес.

Македонският защитникът се появи на терена за първи път от месец август миналата година, докато панамецът не бе играл от януари.

Отлични впечатления с играта си остави младокът Ивайло Димитров, който вкара две от попаденията и асистира за още два гола. Резултатът на Панчарево бе открит от Йордан Юруков, който бе точен от свободен удар.

Първата част завърши при резултат 6:0 за символичните домакини, като освен Димитров и Юруков се разписаха още Зе Руи, Гарсес и бразилецът Таянан Уелкер, който бе точен в последните секунди на полувремето.

През втората част Стойчо Младенов направи четири промени в състава си като в игра се появиха Даниел Беконо, Джихат Кямил, Димитров и Янко Сандански. Наставникът на Академик пък замени целия си състав.

Вторите 45 минути бяха далеч по скучни като паднаха едва три гола. За ЦСКА точен бе Сандански, а за Академик се разписаха Божов и Веселинов.