Боби Михайлов: Искаме кредит на доверие
Боби Михайлов: Искаме кредит на доверие / netinfo

Президентът на БФС Борислав Михайлов заяви, че иска вот на доверие на предстоящия Конгрес на федерацията, който ще бъде изборен.

„Не съм дошъл в БФС, за да ме обвиняват непрекъснато за всичко затова на конгреса ще искам кредит на доверие или евентуално обратното. Този Конгрес не е извънреден, защото няма такова понятие, но при всички случай ще бъде преди края на мандата на сегашното ръководство”, коментира Михайлов.

„Решихме съдийската комисия да бъде разпусната, не само заради скандала с Христо Ристосков, а заради всичко, което се случва в съдийство в последно време”, сподели президентът на Българската футболен съюз.

Шефът на БФС каза също така, че не е пожелал да гледа скандалния запис на съдията от Сандански, защото искал той да бъде видян от всички членове на Изпълнителния комитет едновременно.

„Поканих Ристосков да покаже записа на целия Изпълком, но той засега не е дошъл”, добави босът на БФС.

Борислав Михайлов заяви, че не е викан от прокуратурата във връзка със съдийска скандал, но предположи, че това може да се случи в близките дни.

Михайлов отказа да коментира днешното задържане на Иван Леков с мотива, че ще изчака резултатите от разследването.

Той не пожела да коментира и обвиненията на Александър Томов за отнетия лиценз на ЦСКА, като се задоволи само да каже, че няма нищо вярно в твърденията на боса на „армейците”.