Бенитес: Вярвам, че Крауч ще остане при нас
Бенитес: Вярвам, че Крауч ще остане при нас / netinfo
Мениджърът на Ливърпул Рафаел Бенитес заяви днес, че се надява нападателят Питър Крауч да остане в тима и през следващия сезон. Ръководството на клуба вече е предложило нов договор на тарана като единствено се чака отговорът на футболиста.

Крауч все по-рядко намира място в първия тим на „червените” откакто Бенитес използва схема с един централен нападател в лицето на сънародника си Фернандо Торес. Английският национал на няколко пъти изрази недоволството си от тази ситуация и бъдещето му на „Анфийлд” остава под въпрос.

Крауч се разписа в последния мач на „червените” срещу Арсенал през уикенда. Двубоят на „Емирейтс” завърши наравно 1:1, а мениджърът на тима Рафа Бенитес загатна, че може да гласува доверие на нападателя и в предстоящия утре мач реванш от Шампионската лига срещу същия противник.

„Крауч е много добър професионалист. Именно затова му предложихме нов контракт”, коментира Бенитес.

„Вярвам, че той ще подпише. Иска го. В момента играем с един нападател, но не е проблем да играем и с двама. Знам, че Крауч е щастлив тук и иска да играе, но в крайна сметка това е футболът. Предложихме му нов договор и сега ще трябва да изчакаме”, каза още испанецът.