Бенитес се врече във вярност на Ливърпул
Бенитес се врече във вярност на Ливърпул / netinfo

Мениджърът на Ливърпул Рафаел Бенитес за пореден се врече във вярност на Ливърпул след появилите се информации, че испанецът е желан от ръководството на германския колос Байерн Мюнхен за заместник на поставения под напрежение Отмар Хитцфелд.

Според различни източници Бенитес е цел номер 1 за щаба на „баварците”, след като стана ясно, че настоящият контракт на Хитцфелд няма да бъде подновен.

Бенитес обаче побърза да опровергае твърденията, като заяви, че бъдещите му планове са свързани с „червените”.

„Когато говорихме за бъдещето изяснихме, че имаме нужда от план. Вече имаме този план и се движим напред. Ситуацията е положителна що се отнася до нещата, които искаме да правим и правим в момента”, коментира Бенитес.

„Когато подписах своя договор, отборът не побеждаваше достатъчно. Собствениците искаха в бъдеще да печелим трофеи. Да изиграем седем финала и да спечелим четири трофея за период от три години не е никак зле. Ще видим какво ще стане тази година, но вярваме, че отново можем да се справим”, продължи испанецът.

„Знаем, че сме отбор от световна класа. Играем срещу силни отбори, които имат пари и опит. Нашите намерения са да бъдем успешен тим, да имаме нов стадион и да се опитаме да подобрим малко структурата в клуба. Движим се в правилната посока”, завърши Бенитес.