Батков: Жалко за тези, които подстрекават публиката
Батков: Жалко за тези, които подстрекават публиката / netinfo
Босът на Левски Тодор Батков коментира отношението на публика спрямо него в последните дни. Вчера феновете от сектор Б атакуваха собственикът на сините чрез плакати и обидни скандирания. Част от запалянковците са против промените в спортно техническия щаб на клуба.

„Не ме интересуват тези реакции. Никой не е по-голям от Левски. Жалко за тези, които го правят, жалко и за тези, които ги подстрекават. Те са хората, които се опитват да се поставят над Левски. Той е нещо голямо, а моята скромна роля е в това да правя всичко възможно клубът да върви напред. Ако имат морал и обичат Левски нека феновете направят контакт с мен, аз какъв контакт да правя. Да им се моля или да им давам пари? Какво да направя? България все пак е свободна страна. Никой не може да ме отклони от моето решение”, заяви адвокатът.

„Ако не беше сегашното ми положение, щях да си разреша този проблем по друг начин”, отбеляза още Тодор Батков.

„Поведението на част от нашите фенове, които потрошиха стадиона на ЦСКА беше безобразно. Червените заслужават много строго наказание, заради това което се случи след мача. Ударен е Кръстовчев, ударен е Велев, автобусът е строшен. Не може така, вчера бях бесен и звънях на разни министри. Трябва да има наказания”, отсече човекът, който кара влака в Левски.

Тодор Батков допълни, че от Левски ще изправят видеозаписи на спорни моменти до всички електронни медии. Собственикът на сините е недоволен от рефера Антон Генов. Адвокатът не скри, че се е зарадвал на показания дух от футболистите във вчерашната среща с новия шампион ЦСКА.