Алешандре Пато си вкара автогол – ще се жени
Алешандре Пато си вкара автогол – ще се жени / netinfo
Младата звезда на Милан Алешандре Пато, макар все още невръстен тийнейджър, вече смята, че е достатъчно зрял, за да се врече във вечна вярност на своята любима. Нещо повече, бразилецът дори вече е предложил на приятелката си да минат под венчилото.

Въпреки че някои смятат тази негова постъпка за чист автогол, все пак нападателят показа въображение и предприе тази решителна крачка по възможно най-романтичния начин – в града на влюбените – Париж.

Половинката на Пато – бразилската актриса Стефани Брито, също е едва в началото на своята професионална кариера, но доби изключителна популярност, както в родината си, така и по света, благодарение на връзката си с футболиста на Милан.

Младият талант не е сред най-разговорливите, затова папараците трябва сами да правят заключения за връзката между Алешандре и неговата избраница.

За щастие, госпожица Брито, която скоро може би ще сложи фамилията Пато, не само обича да дава обширни интервюта, но и често да разкрива любопитни подробности за живота си на личния си сайт. Затова и журналистите лесно стигнаха до информацията как точно Пато е предложил брак на Стефани.

В края на април влюбените пътували до Париж, изкачили се на Айфеловата кула, а изненадващото си предложение Пато направил на фона светлините на нощния град.

„В този момент ми се искаше да крещя, да скачам и да прегръщам всички наоколо. Сгодих се в Париж! Всички в ресторанта започнаха да ни поздравяват, след като Пато сложи пръстена на ръката ми. Направи всичко по най-вълнуващия начин”, разказа актрисата.

Истината е, че двамата все още не са насрочили дата за сватбата, но съдейки по бързо развиващите се събития около двамата, нищо чудно съвсем скоро Стефани и Алешандре да станат семейство.