Абрамович и Даша си угаждат в Италия
Абрамович и Даша си угаждат в Италия / netinfo
Собственикът на Челси Роман Абрамович и неговата половинка Дария Жукова си угаждат, както само богатите могат, в скъпия курорт Портофино в Италия. Двамата изглеждат в пълна хармония и практикуват нов стил в пиенето, като надигат чашката едновременно.

По време на едно от посещенията им в дневно заведение за хранене, милиардерът предпочете да удари един коктейл с шампанско, докато напитката на дамата му бе с вкус на ягоди.

Супермодерната яхта на Роман Абрамович спусна котва точно в залива на Портофино, за да могат двамата да се позабавляват и на сушата.

25-годишната Даша, както я наричат близките й, бе заложила на стилна кърпа, която бе вързала на главата си, както и на тъмни слънчеви очила, с каквито разполагаше и бившият губернатор на Чукотка.

“Те се забавляваха много заедно и изглеждаха много спокойни. Влязоха в магазина и тя се опита да му купи розови бански на цветя, но той си избра сини. След това посетиха и галерията”, споделиха туристи, които засякоха звездната двойка на брега.

В същото време в Москва, където работи Дария, по поръчка на Абрамович кипи усилен труд по построяването на новото любовно гнездо за двойката.