90 процента от хърватите ще загърбят секса заради Мондиала
90 процента от хърватите ще загърбят секса заради Мондиала / Thinkstock/Getty Images

Деветдесет процента от женените хървати ще предпочетат да гледат Световното първенство по футбол по телевизията, пред това да правят секс с половинките си през този и следващия месец, установи анкета, публикувана от загребския вестник "24 часа" и цитирана от ДПА.

В проучването са участвали 200 мъже на възраст между 30 и 50 години. Половината от запитаните заявили, че най-добрият начин да станат свидетели на футболните емоции от Бразилия бил да гледат мачовете вкъщи с приятели. Една трета от участниците в анкетата доверили, че вече са се сдобили с два телевизора, така че да нямат конфликти с половинките си какви предавания да се гледат по време на Мондиала.

Хърватските фенове тръпнат в очакване, тъй като техните национали ще имат честта да открият Мондиал 2014 в мач с бразилските домакини на 12 юни. Във футболно отношение Хърватия е най-силната бивша югославска република, която се класира на четири от последните пет световни футболни първенства, след като стана независима държава през 1991 година, припомня агенцията.

Източник: БТА

Всичко за Световното четете на worldcup2014.gong.bg

Още спортни новини в Gong.bg