Времето е хубаво? В такъв случай не си губи времето, обуй удобни обувки и потегляй към града! През лятото не е задължително да залагаш на отворени обувки. Затова ако се чудиш какви маратонки или гуменки най-добре ще се впишат в любимите ти визии за топлото време – разгледай нашия списък и избери идеалния модел за себе си.

Маратонки за лятото – летният must have на всеки сникърхед

При хубаво време дългите разходки и откриването на нови кътчета в града стават още по-приятни. Много е важно обувките да ти стоят идеално, за да правиш всяка крачка свободно и без да се боиш, че ще претовариш крака си или че ще ти бъде неудобно заради високите температури. Марковите модели се отличават не само изпипан дизайн, но и най-вече в конструкцията им са приложени модерни решения, благодарение на които ще се чувстваш страхотно, когато е горещо. Какви гуменки и летни маратонки са най-подходящи за твоя аутфит? Да видим!

Мъжки летни маратонки Lacoste Lerond – класически стрийтуеър

Универсалните обувки Lerond на Lacoste са класическо предложение за мъжете, които ценят комфорта и изпипания дизайн. Едноцветната лицева част с връзки, ниският фасон и елегантното лого с крокодил създават модел, който ще подхожда на много летни аутфити. Платнените къси панталони, спортни шорти, класическа тениска с къс ръкав, а дори и лека ленена риза ще изглеждат страхотно в съчетание с обувките Lacoste Lerond. Ще избереш модел в бяло или в тъмносиньо?

маратонки

Лято и скейтърски дух? Само с Vans!

Предпочиташ стрийтуеъра пред класическите визии? В такъв случай култовите модели гуменки Vans Old Skool и Vans Authentic ще бъдат фантастичен акцент в летните ти визии. Известната емблема „Jazz Stripe“ и шахматният десет ще вдигнат нивото дори и на най-семплите градски аутфити. А богатството от разнообразни мотиви и цветове ще ти даде възможност идеално да съчетаеш кецовете Vans с летните сетове.

Летни дамски маратонки – женственост в градски стил

Дишащите маратонки за лятото са незаменим елемент от много дамски визии. Обувките в спортен стил подхождат не само на визии с дънкови шорти, тенис поли и къси топове, но и на рокли в стил худи. Оригиналните маратонки Nike Vapormax в бяло или розово не само изглеждат страхотно, но и са изработени от новаторския текстил Flyknit, който осигурява страхотна циркулация на въздуха в обувката и идеално приляга към крака. Благодарение на това можеш да си сигурна, че ще си осигуриш комфорт дори и при дълга разходка в града, целодневна екскурзия или пътуване.

маратонки

Шарени летни маратонки – придай оригиналност на визията си

Ако не можеш да си представиш лятна визия без шарени обувки, този модел с известно лого е идеален за теб! Обувките с едноцветна лицева част, издържана в ярък цвят или маратонки с пачуърк дизайн безупречно ще се впишат в разнообразни летни визии. Светлорозовите Nike Air Force, ярко оранжевите adidas ZX 22 Boost или Air Jordan 1 Mid в няколко цвята ще бъдат страхотен акцент в много летни сетове.

маратонки

Ще откриеш всички обувки, които споменахме, в Sizeer. Разгледай предложенията онлайн или посети магазин и избери своите идеални маратонки за лятото.