/ iStock/Getty Images
В миналото дънковите дрехи са били рядкост, а онзи, който ги е имал, се е радвал на специално внимание от страна на околните. Днес подобен вид облекла са нещо стандартно и никой не се учудва на тяхното присъствие в ежедневието ни. Поли, якета, панталони и рокли - дънкови дрехи има изобилие и то на супер изгодни цени. Те са пръв избор за мнозина, защото се съчетават с всичко и могат да се носят от жени, мъже и деца. Могат да се комбинират със спортни и официални обувки, като и в двата случая резултатът ще е съвършен.

Как да изберем дамски дънки

При изборът на дамски дънки, най-важното нещо е фигурата. За да бъде тя подчертана по атрактивен и стилен начин, е нужно да открием правилният за нас модел панталони от този вид, които да ни стоят добре и с които да се чувстваме комфортно. Изберете модерни дамски дънки от онлайн магазин Creative и сбъднете мечтата си да бъдете винаги неустоими в начина си на обличане. Вече има как!

За да решим какво най-много би ни подхождало, е задължително условие да вземем предвид подробности като:

● Ръстът и теглото ни;
● Стилът ни на обличане;
● Естеството на ежедневието ни;
● Финансите, с които разполагаме;
● Особеностите на фигурата;
● Цветовите ни предпочитания;
● Склонни ли сме да експериментираме и др.

За да се сдобием с перфектният чифт дамски дънки, е добре да обмислим внимателно избора си. Прибързаните решения не са приемливи, ако искаме да сме горди от визията си, по която всички да въздишат. Модните тенденции в момента също могат да ни помогнат да блеснем в цялата си прелест, а магазин Creative ще направи съвършената визията възможна и за малко пари. Проверете сами.

Кои модели са модерни този сезон

Днес е актуално едно, а утре друго. Разбира се, че е невъзможно да обновяваме гардероба си на всеки няколко месеца, защото това би донесло след себе си и финансов колапс, който никому не е нужен. Но е добре да правим справка за модните тенденции, които ще ни покажат верния път. Моделите дамски дънки, които в момента са най-търсени и предпочитани са:

● С ниска и висока талия;
● Накъсани и с бродерии;
● Прави и с ластик в кръста, или в долния край на крачолите;
● Тип бойфренд и др.

Без значение дали ще изберете летни скъсани дънки, или ще заложите на класическите дънкови панталони с изчистена визия, по-важното си остава просто да се чувствате добре в кожата си с дрехите, които сте решили да носите. Изберете правилните за Вас кройки и материи.

дънки
iStock/Getty Images

Какви размери има

XS, S и М - изберете правилните размери дамски дънки и правете любимите си неща с лекота и облечени в комфорт. Придържайте се към телосложението си и нека то Ви води в избора на какъвто и да е вид дамско облекло. Днес можете да бъдете по-красиви и модерни от всякога.