Креслата стават все по-популярен и търсен акцент в обзавеждането. Без значение за какъв тип помещение търсите мебели, със сигурност ще намерите фотьойл, който да отговаря напълно на нуждите и вкуса ви. В тази статия ще ви покажем 4 модела кресла от мебели Carmen, които напълно покриват изискванията за стил и качество, нужни за съвременния интериор.

кресло

Ако сте ценители на лукса, изчистения дизайн и предпочитате мебели, които съчетават класически стил с модерни елементи, кресло HILDA със сигурност ще ви допадне.

Моделът се предлага в 3 отличителни цвята – аквамарин, резеда и класическо сиво, които ще преобразят и най-семплото пространство. Елегантните крака и изчистени линии придават стил, а първокласната изработка гарантира несравним комфорт. Това кресло е чудесен избор както за хол, така и за спалня, всекидневна или кабинет.

кресло

Ако сте почитатели на екстравагантните решения и търсите нещо по-нестандартно, обърнете внимание на кресло ARNE.
Интересният дизайн на облегалката наподобява изящните линии на перлена черупка. Седалката е по-широка от обичайните, което ви дава повече пространство да се отпуснете и релаксирате, а като допълнение към това разполагате и с две възглавници. За още по-голямо удобство, моделът има функция за въртене на 360 градуса. Въпреки че се отличава от стандартните кресла, ARNE се съчетава добре както с класическия, така и със съвременния дизайн и пасва добре в дома, в лобито на хотела или като акцент във всяко търговско помещение.

кресло

Следващият модел, който също заслужава вниманието ви е INGE. Целият му разкош се крие в семплите форми и дамаска с различен десен и текстура за гърба и лицевата част. Конструкцията е здрава, изградена от дърво и метал, а покет пружините и силиконовата вата са причините това кресло да е толкова удобно и практично. INGE притежава дизайн, който се вписва с лекота в почти всеки интериор и помещение, независимо дали става въпрос за дома, или офиса, в който посрещате деловите си партньори.

кресло

Последният модел е решение за всички, които обичат класиката и комбинацията от изисканост и стил. Кресло ESPEN се отличава с модерен дизайн, който ще издигне офиса или дома ви на по-високо ниво. Комфортът му е без аналог, а визията му няма как да остане незабелязана. Изключително стилен и изискан, този фотьойл е категоричен избор за всички, които държат на високото качество във всяко отношение.
Добрата новина е, че през декември моделите са на специални цени, а до 31.12.2022 може да се възползвате от 10% отстъпка при поръчки над 1000 лв. с промокод XMAS10. Кодът не се комбинира с други промоции.

Разгледайте и останалите неустоими предложения в шоурумите на мебели Carmen в най-големите градове в България или онлайн за цялата страна.