фестивал кино
фестивал кино / NOVA
От днес влизат в продажба билетите за 17-тото издание на фестивала за късометражни филми
За пореден път единственият фестивал за късометражни филми у нас - IN THE PALACE International Short Film Festival, ще представи селекция с най-интригуващите заглавия от жанра на късия разказ. Новото издание ще се проведе от 15 до 22 септември във Варна с богата програма и специални гости.

От днес, в мрежата на Eventim, могат да бъдат закупени билети за 17-тото издание на фестивала. Еднодневният билет е на цена от 12 лв. и дава достъп до избран ден от фестивала заедно с неговата програма. Фестивалният билет е на цена от 60 лв. и осигурява вход до 8-те дни на фестивала, неговите прожекции и събития.

Притежателите на Фестивален билет ще получат още колекционерска тениска, каталог, персонален бадж със снимка и торба с тематичен дизайн. „Всеки, който закупи билет за целия фестивал ще стане един от нас, ще подкрепи индустрията и най-хубавата част - ще може да се наслади на всички филми от програмата“, споделя Цанко Василев, директор на In The Palace.

Започна приемането на проекти за Международния фестивал за късометражно кино

Петима от всички закупили Фестивален билет ще получат и уникалната възможност да се превърнат в жури на фестивала и да изберат кой филм да получи Наградата на публиката. „Тяхната задача ще бъде изключително отговорна – освен, че ще трябва да изгледат всички филми, ще трябва да прегледат и как е гласувала публиката и да направят своя избор“, допълва Цанко Василев.

IN THE PALACE International Short Film Festival ще се проведе от 15 до 22 септември във Фестивален и конгресен център - Варна. С по един лев от всеки продаден билет на фестивала се генерира фонд за финансирането на нови късометражени филми.