/ edna.bg
Нова кампания събира историите на нашите баби
Бабите са наистина специални хорa. Какво ли бихме правили без тях, без техните съвети, обич и разбиране? Те ни чакат с най-голямо нетърпение. Готвят най-вкусно. Винаги са имали в престилката си бонбон, който да ни подадат тайно, когато родителите ни не гледат. За тях ние винаги ще бъдем слаби и ще имаме нужда от допълнително, никога няма да сме достатъчно облечени, а когато тръгваме – ще извадят отнякъде подарък, без повод, само защото сме били там.

Това са нашите баби.

Но освен стари тетрадки с рецепти, плетените шалове и сладкишите, бабите ни имат още нещо. Истории, с които могат да ни сложат в малкия си джоб. Истории, които заслужават да бъдат разказни.

Edna.bg стартира кампанията „Жена на всички времена“, в която всички ние искаме да съберем и запазим невероятните разкази на нашите баби. Те, също като нас са се интересували от мода, влюбвали са се или са били бунтарки, готови да обърнат всичко с главата надолу.

Сега е моментът да подарим на бабите ни от времето си и да ги изслушаме. Да изтупаме старите албуми от прахта и да извадим снимките, които са запазили толкова много история.

Изпратете историите и снимките на вашите баби, те ще бъдат публикувани и така заедно ще ги запазим.

Как са се влюбили вашите баба и дядо?

Кое е най-лудото нещо, което баба ви е правила?

Как се е обличала баба?

Кой е съветът, който никога няма да забравите?

Какво искате всички ние да знаем за нея?

Изпращайте тук историите и снимките на баба, защото тя е жената на всички времена.