Стела се сгодява за Мишо
След осма поред неуспешна среща, Теа се осмелява да излезе с преподавателя по философия на Стела в новия епизод на риалити уеб сериала „10 първи срещи“. Как ще протече запознанството и какво кара Теа да покани Ангел на среща номер десет, вижте първо във Vbox7.com .


Към края на експеримента „10 първи срещи“, Теа започва да губи вяра. За да разнообразят профила на участниците, с които се среща писателката, нейните приятелки Мина и Стела избират следващия кандидат. Обнадеждена след годежа си с Мишо, Стела среща младата писателка със зрял мъж. Проблем ли е разликата в годините за Теа, предстои да разберете в новия епизод на „10 първи срещи“.

Стела се сгодява
NOVA

Абстрахирайки се от възрастовата разлика, младата писателка решава да се запознае с него в заведението на Ангел. Петър е 37 годишен преподавател по философия. Той е интелигентен, зрял мъж, с чувство за хумор и е абсолютно олицетворение на един истински джентълмен, но с голям недостатък.

Петър
NOVA

Срещата започва добре. Петър засипва Теа с куп въпроси и се опитва да определи нейните философски възгледи. Приятната атмосфера на запознанството им се променя, след като писателката разбира, че деветият участник в експеримента е с един неуспешен брак зад гърба си. Неусетно Теа се превръща в психолог на Петър и това води до поредната неуспешна среща от експеримента.

Докато красавицата се поддава на размисли за своите висши цели, Ангел прелива от щастие. Подновявайки контакт с бившата си приятелка Криси, барманът отклонява вниманието си от Теа. Подвластна на отчаянието и ревността, писателката решава да вземе нещата в свои ръце и кани Ангел на среща.

Има ли значение разликата в годините за една успешна среща? Какво кара Теа да направи крачка към Ангел? Отговорите ще откриете в новия епизод на „10 първи срещи“ само във Vbox7.com. Гледайте „10 първи срещи“ всеки четвъртък от 16:00 часа във Vbox7.com. Още новини за сериала следете и във Facebook страницата на „10 първи срещи“.