Мина и Стела си разменят ролите
Ангел рискува и признава истината за провалените срещи на Теа, а Мина се превръща в Стела в новия епизод на риалити уеб сериала - „10 първи срещи“. Как ще се протече среща номер осем и до къде ще стигне честността на Ангел, вижте първо във Vbox7.com .

среща
NOVA

След като Теа разобличи скритите намерения на бившия приятел на Мина, експериментът „10 първи срещи“ продължава на високи обороти. Участник номер осем се казва Мартин. Той е симпатичен, безгрижен и обича да пътува. Почитател е на изкуството, естетиката и културата в държавите по цял свят, но му липсва патриотичен дух. Профилът на Мартин изглежда надежден и Теа е готова да се запознаят в заведението на нейния приятел Ангел.

сериал
NOVA

Въпреки напрежението в приятелството между красивата Теа и барманът Ангел, той посреща вежливо кандидат номер осем. Срещата им започва добре. Мартин обсипва Теа с комплименти и въпроси, но романтиката помежду им се изпарява в мига, в който пътешественикът получава телефонно обаждане от роднините си. Защо обаждането притеснява Мартин, какво кара Теа да се откаже от него и какво се крие зад многобройните му пътувания, разберете първо във Vbox7.com.

Докато Мина влиза в ролята на силна и самостоятелна жена, а Стела се превръща в мила и състрадателна дама, Ангел предприема важна стъпка спрямо Теа. Без да я съди, той ѝ признава защо е провалил няколко поредни срещи от експеримента „10 първи срещи“.

Чия е вината за прекратяване на осмата среща от експеримента? Как се отразява промяната на Мина и Стела? Как ще се развият отношенията между Теа и Ангел? Предстои да разберете в новия епизод на „10 първи срещи“ само във Vbox7.com.

Гледайте „10 първи срещи“ всяка сряда от 16:00 часа във Vbox7.com. Още новини за сериала следете и във Facebook страницата на „10 първи срещи“.