Теа е на крачка от щастливата развръзка и иска да сложи край на експеримента
Теа излиза на среща със земеделец и е на път да прекрати експеримента си от „10 първи срещи“ в новия епизод на романтичния риалити уеб сериал във Vbox7.com. Ще открие ли младата редакторка най-после мъжа на мечтите си, разберете тук .

Дотук Теа вече е направила четири срещи с непознати момчета и сега е ред на петата. Момчето, което избират приятелките на красавицата – Мина и Стела, е много различно от предишните ѝ избраници. Той се казва Борислав и е 26-годишен непорочен младеж, който живее и работи в семейната ферма близо до града. В ролята на Борислав потребителите ще видят актьора Стоил Стоянов, познат от друга онлайн поредица – „Апартамент 404“.

За да се справи с притеснението от предстоящата си пета първа среща, Теа си урежда срещата в заведението на своя познат Ангел, където той работи като барман. Вежливостта и вниманието на Борислав предразполагат Теа и тя споделя някои от най-съкровените си тайни с него. Тя е готова да прекрати експеримента, защото усеща, че Борислав може да е нейният човек. От своя страна, Борислав е толкова очарован от Теа, че решава да ѝ предложи брак веднага, така както някога са се оженили неговите родители.

Борислав
NOVA

Но не така мисли Ангел. Силно изненадан от прибързаното решение на земеделеца, Ангел решава да се намеси и да саботира предложението за брак, разкривайки тайната за експеримента „10 първи срещи“. Дали след като разбере истината, Борислав все още ще иска да се ожени за Теа.

С какво Борислав ще впечатли Теа? Ще прекрати ли красавицата експеримента и ще замени ли забързаната градска среда със спокойствието на семейна ферма? Отговорите открийте в новия епизод на „10 първи срещи“ само във Vbox7.com.

Гледайте „10 първи срещи“ всяка сряда от 16:00 часа във Vbox7.com. Още новини за сериала следете и във Facebook страницата на „10 първи срещи“.