Шестата среща от експеримента върви към успешен финал
Теа прекалява с питиетата и може би това ще се окаже ключът към успеха на шестата й среща от експеримента „10 първи срещи“ в новия епизод на риалити уеб сериала. Как кандидат номер шест спечели своя втори шанс, разберете първо във Vbox7.com.

След като Tеа за малко не получи предложение за брак на предишната си среща от експеримента „10 първи срещи“, тя се пуска по течението и продължава с търсенето. От профила на поредния кандидат става ясно, че шестата първа среща ще бъде различна от предходните. Шестият кандидат се казва Рангел. Той е млад, енергичен и обича да се забавлява, но защо Мина и Стела го обявяват за сериен убиец, разберете в новия епизод на „10 първи срещи“.

Срещата започва добре и за да разчупят обстановката, Теа и Рангел си поръчват шотове. Двамата прекаляват с питиетата, настроението им се повишава и изпращат провокативни снимки на приятелките на Теа. Това започва да смущава клиентите в заведението, както и Ангел, който работи там като барман и знае за експеримента на красивата Теа.

Теа
NOVA

Теа е приятно изненадана от Рангел и отрито му заявява, че би искала да му даде втори шанс. Възмутен от свободния му език и маниери, както и от поведението на Теа, Ангел е принуден да им направи забележка. Неговата намеса води до словесна атака с интересен край. Дали Ангел не е тайно влюбен в Теа?

Как Рангел успя да впечатли Теа и да спечели втори шанс? Ще продължи ли Ангел тайно да бди над Теа и кой ще бъде утешаван? Отговорите се крият в новия епизод на „10 първи срещи“ само във Vbox7.com.

Гледайте „10 първи срещи“ всяка сряда в 16:00 часа във Vbox7.com. Още новини за сериала следете и във Facebook страницата на „10 първи срещи“.