/ NOVA
Не пропускайте новите епизоди на сериала в петък от 20:00 ч. по NOVA
Комичните перипетии на приятелските семейства Сиромашки и Чобанови и тяхната забавна ваканция на родното Черноморие ще радва зрителите всеки петък, но вече с час по-рано – от 20:00 ч. по NOVA. Комедийният сериал „All Inclusive“ продължава да дава така необходимите в момента глътка свежест, положителна енергия и много смях в телевизионния ефир.

В предстоящия епизод ще видим изненадващото решение на Марияна (Елена Атанасова), след като осмисля новината за изневярата на съпруга си Христо (Ненчо Балабанов). Разкритието идва като гръм от ясно небе за нея, защото никога не се е съмнявала в предаността на мъжа си. В борбата с разочарованието, Марияна предприема противоречиви ходове, между които непрекъснато се лута. Близките ѝ се опитват да бъдат опора, но до какво решение ще стигне тя самата – ще стане ясно в петък (27 март).

All Inclusive
NOVA

Надя (Йоанна Начева) също се бори със себе си. Разстроена от разкриването на голямата семейна тайна, тя импулсивно търси утеха при Мартин (Алекс Иванов). След тяхната първа целувка, обаче, тийнейджърката се чувства още по-объркана. Надя се самообвинява, защото има приятел в София, а започва да осъзнава симпатиите си към друг.

All Inclusive
NOVA

Самообвиненията застигат и Елена (София Маринкова) след неволно разкритата лъжа относно мечтата им с Пламен (Любен Кънев) за второ дете. Разбрала своята грешка, тя е твърдо решена на всичко, за да не изгуби любовта на мъжа си. Елена се хвърля в рисково предизвикателство, за да му докаже своите чувства, а малкият Сашко (Силвестър Велячки) се превръща в усърден вестоносец в комичните спорове между двамата си родители.

Сашко се оказва с ключова роля в семейните отношения и се опитва да помогне на всеки. Неговата баба Евдокия (Нели Монеджикова) също намира единствения си верен съюзник в лицето на любимия внук. Тя буквално се сблъсква с истината и реалността, разиграваща се пред очите й. Евдокия изпада в ситуация, в която може да се довери само на Сашко. Какво ще предприеме хитрото хлапе, не пропускайте да разберете този петък (27 март) от 20:00 ч. по NOVA.

All Inclusive
NOVA

Следете всичко за „All Inclusive“ на сайта на NOVA и на Facebook страницата на сериала.