Актрисата гостува на "Плюс - Минус. Коментарът след новините" и разказва за успеха на сериала
Близо 1 млн. зрители гледаха премиерния двоен епизод на новия български комедиен сериал „All Inclusive“ миналия петък. Eлена Атанасова, която изпълнява една от главните роли, разговаря с Иво Тодоров за „Плюс-Минус. Коментарът след новините”. Актрисата разказва за това какво ни усмихва днес.

За успеха на All Inclusive

„Очевидно сме намерили формулата, с която да имаме такъв огромен зрителски интерес още с първите ни два епизода. И се надяваме да продължи да бъде все така и популярността на сериала да расте до края на нашите 12 серии. Очаквахме го, защото вложихме много любов и професионализъм. И предполагам, че това са формулите да се случи един успешен сериал”, разказа Елена Атанасова.

За това какво ни усмихва днес

„Мен ме усмихва човещината и добрината. Много сме оградени от шокови ситуации, стрес. Имаме нужда да погледнем вътре в себе си с едни други очи. Светлината и добрината да бъдат пътеводна светлина в нашия бит и в нашия живот”, допълни актрисата.

За сериозните теми в All Inclusive

„Както и в живота, и в сериала не всичко е забавно. Има и сериозни теми в него. Те са свързани с проблемите в едно битуване. Проблемите, които трябва да преодоляваме всеки ден – с падането и бързото изправяне. Има една много важна кауза в сериала, която е  свързана с еко темата. Опазването на българското Черноморие. Много добре е преплетена в сюжетната линия. Тръгва от младежите и обединява поколенията, за да може каузата да бъде успешна. Това ще видим напред в сериала”, разкри Елена Атанасова.

За наградите Икар и още за сериала „All Inclusive“, можете да видите цялото видео от „Плюс-Минус”.

Повече информация може да откриете на сайта на NOVA и Facebook страницата на сериала