Стефан Илчев отказа участие в чужбина, за да пее за Милена
Стефан Илчев отказа участие в чужбина, за да пее за Милена / netinfo

Известният поп изпълнител Стефан Илчев отказа важно участие в Берлин, за да пее на благотворителния концерт за Милена, който ще се проведе тази събота. „Берлин няма да избяга, това момиче сега се нуждае от подкрепа, така го почувствах и така ще го направя...", това бяха думите на певеца, който само за 5 минути промени графика си на 360 градуса.

Тони Димитрова, „5-те сезона", чаровната хип-хоп изпълнителка Карамел и "5

Стефан Илчев отказа участие в чужбина, за да пее за Милена
netinfo
KINGZ" (Gangsta Gangsta PRODUCTION), Raffi и формация Dancecode , шоу формация Веспа, илюзионист ЗАЙН, модерен театър, народни танци, айкидо и художествена гимнастика са само част от изненадите в програмата. Разнообразната палитра от изпълнители ще бъде дирижирана под вещото ръководство на любимия на бургазлии актьор Стоян Памуков и Грета Коцева. Благотворителното събитие ще се проведе в зала „Младост" на 22 януари 2011 г.от 17 часа. Организаторите са определили символичната цена от 5 лева за вход.

След няколко месеца ще стане година откакто 20-годишната Милена Денева е на лечение в израелска клиника и се бори с тежкото онкологично заболяване Сарком на Юинг. Много хора помогнаха за скъпоструващото лечение и сега са нужни още 30 хил. долара, за да завърши курса на химиотерапията.

Лекарите дават големи надежди за успешния край на лечението, дайте надежда и вие. Елате на благотворителния концерт в събота. Събитието се организира със съдействието на Община Бургас, озвучаването и техническото обезпечаване е осигурено от proTechnica EVENT, парти агенция "Кригея" и др.

Дарителски сметки:
Милена Пламенова Денева
BGN : BG53PRCB92301028836924
USD : BG33PRCB92301128836912
EUR : BG41PRCB92301428836913
ProCredit Bank