Стани SOS приятел на 1287
Стани SOS приятел на 1287 / netinfo

Тази събота при Лятната естрада в Борисовата градина ще се проведе второто издание на фестивала графити и музика под наслов „СТАНИ SOS ПРИЯТЕЛ НА 1287". Организатор на фестивала са SOS детски селища България, съвместно с артистите от HMSU и MIRIZMA, и с участието на графитарите AVART и SMALONE.

Стартът на фестивала е от 12.00 часа и ще продължи до 22 часа.

Avart и Smalone са млади творци, които с много хъс красят сивата ърбан среда на големия град. Те ще разкрият пред младежите от SOS Младежки домове "Мечтатели и Приятели", както и пред всички желаещи, тайните на най-цветното и най-бунтарското изкуство. Ще представят различни стилове в графитите и ще покажат как се правят плакати и шаблони.

Гостите на фестивала ще могат да се насладят и на рисуване върху фолио, опънато между дърветата, под магията на музиката, която артистите от HMSU, MIRIZMA, JAMEZBONGG PLATFORM и WARFARE RECORDINGS ще миксират специално за всички, решили да станете SOS приятели на кратък номер 1287.


Ако и вие искате да се включите в инициативата, трябва само да изпратете SMS с цифра „2" или „5" на 1287 и ще станете SOS приятели с редовни месечни дарения към SOS детски селища България. Текстът на SMS-а отговаря на стойността на месечното дарение.

Набраните средства ще бъдат в подкрепа на Програмата „SOS Детско селище".