Мира Иванова и Мартина Ганчева
Мира Иванова и Мартина Ганчева / NOVA
Актуалните теми в развитие в уикенд формата на NOVA
Синът на рок легендата Мик Джагър и супер модела Джери Хол за първи път застава пред българска телевизионна камера. В събота зрителите на „Събуди се“ ще видят ексклузивното интервю на Ива Софиянска-Божкова с Джеймс Джагър. Задължаващата фамилия, която носи, не му пречи да следва свой собствен път, далеч от сянката на родителите си. Джеймс избира актьорството за своя професия и зад гърба си вече има участие в хитовия сериал „Винил“. Без излишна суета, той говори с Ива за всичко – от кариерата до изпитанието да останеш здраво стъпил на земята в едно голямо и звездно семейство.

Джеймс Джагър
NOVA

За семейните премеждия в неделя проговаря и българският режисьор и актьор Ники Илиев. Дълго време той успяваше да запази пълно мълчание за раздялата със съпругата си Саня Борисова и за обвиненията срещу неговата майка - проф. Мирослава Кадурина. Въпросите на Мариян Станков – Мон Дьо ще провокират Ники този път да бъде неочаквано конкретен.
 
В „Събуди се” говори най-коментираният таксиметров шофьор у нас. Човекът, прекарал в колата си час, заедно с Викторио и все още живата му дъщеря. Неговият разказ защо и как е отказал да заведе детето в полицията – минути преди бащата да отнеме живота му, предизвика вълна от коментари и обвинения. Как би реагирал, ако можеше да върне времето назад? Как щеше да се чувства днес, ако беше успял  да спаси с действията си живота на детето? Отговорите на шофьора – в предаването в събота.
 
История за ембарго и любов: Желяз Андреев и неговата приятелка Милена след оттегленото от САЩ искане за неговата екстрадиция. Щастлива развръзка след обвинения в незаконна търговия. И любов без ембарго!
 
Предстои ли пиково замърсяване в столицата и района през следващите дни? „Събуди се” търси отговора в събота сутрин.  
 
Тази седмица Галя Щърбева представя французина Пиер и българката Лора, които напускат Швеция, заради Еленския балкан и желанието детето им да диша чист въздух. В рубриката „Да хванеш гората“ те ще опровергаят мита, че в българските села няма работа и в тях трудно се отглеждат деца.
 
В неделя репортерът Христиания Червенкова ще срещне зрителите с жена, претърпяла домашно насилие, но успяла да се измъкне от ада. История, в която болката и унижението са главни герои, но все пак има добър край – от живот в насилие до корица на списание.
 
Краси Боев разказва за една впечатляваща трансформация. Достатъчни ли са само дисциплина и воля, за да влезеш в Топ 3 на първенство по културизъм
 
Репортерът Драгомир Танев ще ни запознае с мъжа, който събира звезди. Почти 20 години българин колекционира метеорити, които открива на територията на България.
 
Часове след големия финал, в събота гостува победителят от VIP Brother.
 
 Гледайте “Събуди се“ в събота и неделя с водещи Мира Иванова и Мартина Ганчева от 8:00 часа по NOVA.