Пролетната умора - има ли я или си внушаваме?
Пролетната умора - има ли я или си внушаваме? / netinfo

Вече е април и оплакванията започнаха

Оплакванията от пролетна умора „заваляха" почти като пролетен дъжд - начесто и навсякъде. Но има ли наистина „пролетна умора" или си внушаваме? Наистина ли се нуждаем от „презареждане" или просто си търсим оправдание за това, че не ни се работи?

Умора ли е това?

Специалистите са категорични, че „пролетната умора" има и тя не е мит, а реалност. Тя ни „удря" долу-горе през април, когато е повратният период за нашия организъм. Цяла зима сме яли бедна на витамини храна, липсвало ни е слънце и сме преминали няколко настинки и поне един грип. Всичко това е отслабило организма ни. И като капак на това за пролетта са характерни и стресиращите организма ни температурни амплитуди от 10 градуса за един ден, преместили сме часовника, а денят започва да се увеличава.

Резултатът е натрапчиво чувство на отпадналост, умора и сънливост. Сутрин с мъка ставаме от леглото и цял ден сме „като парцал". Днес подсмърчаме, утре ни боли глава. Апатични сме, а понякога дори песимисти. Не си доспиваме и често ни болят различни части на тялото. И макар че ние наричаме това „умора", то всъщност е „нарушен баланс на организма".

Проблемът е сезонен и се преодолява лесно, стига да знаем точните средства за това. Безгрешно решение за себе си е намерила нашата сънародничка от града на люляците Катя Вълчева. Тя подобрила не само своя тонус, но и съня си.

Пролетната умора - има ли я или си внушаваме?
netinfo
Верен помощник в труден момент

„В труден за мен момент, когато трябваше да съм здрава и силна - и физически, и емоционално, аз се „срещнах" с Живите витамини (Live Vitamins). Доверих им се и не съжалих за това нито веднъж, защото те, първо, ми помогнаха да се опазя здрава, и второ - страхотно повишиха тонуса ми. Помогнаха ми да се почувствам идеално. Подобри се сънят ми, почувствах се по-бодра и по-работоспособна. С една дума - почувствах се много по-жизнена.

Като човек, изпитал ефекта на Живите витамини на собствен гръб, горещо ги препоръчвам на всички, които имат нужда от „презареждане" с енергия. Не случайно много от моите приятели, които послушаха съвета ми и ги пробваха, споделят моите впечатления. Живите витамини си заслужават."

Катя Вълчева, 44 г., Ловеч

Пролетната умора - има ли я или си внушаваме?
netinfo
И ако си мислите, че всички витамини и минерали дават енергия, лъжете се. Върху тонуса влияят само някои от тях. Същото е и с имунитета - защитните ни сили се засилват само от една конкретна витаминно-минерална комбинация. Ето защо потърсихме мнението на известния специалист по хранене проф. д-р Донка Байкова, която да ни обясни на какво се дължи ефектът, който Живите витамини са имали върху г-жа Вълчева:

„От медицинска гледна точка, важно качество на Live Vitamins (т.нар. „Живи витамини") е удачно формулираният състав. Той включва общо 23 хранителни вещества - 12 витамина + 10 минерала + коензим Q10. Но най-ценното в случая е прецизността в подбора на съставките. Това прави продукта напълно подходящ за българите т.е. вложените вещества обогатяват и оптимизират модела на хранене на населението в България.

Открояват се три основни предимства на „Живите витамини" Live Vitamins:

Функционална течна форма: Улеснява усвояването на витамините и минералите и осигурява тяхната оптимална биоефективност.

Балансова формула: Съобразена е с физиологичните потребности на организма (съответства на българските, родните препоръки за хранителен прием).

Подходяща дозировка: Подходящи са за хора от всички възрасти.

Като източник на ценни съставки, Live Vitamins е подходящ за предотвратяване и преодоляване на витаминни и минерални дефицити; при проблеми със зрението; в подкрепа на храненето за намаляване риска от сърдечно-съдови, онкологични, кожни, инфекциозни, кръвни и други хронични заболявания, за оптимален растеж и развитие при децата, творческа и физическа дееспособност. Live Vitamins е подходящ за спортисти, за бременни и кърмещи жени и за възрастни хора."

Пролетната умора - има ли я или си внушаваме?
netinfo

Заради различните витаминно-минерални комплекси в Live Vitamins той е подходящ при широк спектър проблеми

Така наречената от проф. Байкова „балансова формула" на Живите витамини включва няколко основни витаминно-минерални комплекса, които допринасят за нормалната функция на имунната система, за тонус и енергия, за по-добра памет и концентрация, за подобряване на външния вид и др. Именно заради професионално направената формула на Живите витамини (Live Vitamins) личните лекари и фармацевтите уверено ги препоръчват както на пациентите си, така и у дома.

Пролетната умора - има ли я или си внушаваме?
netinfo
Хората търсят Живите витамини

Първото нещо, което трябва да кажа, е, че Живите витамини Live Vitamins имат страхотен ефект. Технологията, по която са произведени, подобрява бионаличността и терапевтичния им ефект.

От практиката ми виждам, че пациентите са много доволни от резултатите. Идват и търсят точно Живите витамини. Аз също пия Live Vitamins и с тяхна помощ преодолях чувството на умора и отпадналост, които изпитвах преди - най-често в часовете преди обед.

Магистър-фармацевт Илиан Марков, аптека „Аскол В", Пловдив, кв. Хр. Смирненски, ул. „Равнища" №2

В момента само във фирмения сайт на вносителя можете да вземете специален промо пакет „Здраве". Той включва 2 кутии Live Vitamins плюс подарък 1 бр. Vitaslim IMMUNO - мощен природен имуностимулатор, събрал в себе си най-доброто от медицинското познание на Изтока и Запада. Поради огромния интерес количествата са почти изчерпани към настоящия момент и комплектът може да зарадва само най-предвидливите.

Разгледайте повече за Живите витамини Live Vitamins и промоцията

Пролетната умора - има ли я или си внушаваме?
netinfo
Разгледайте повече за Живите витамини Live Vitamins и промоцията