Последните 5 дни от разпродажбата в София
Последните 5 дни от разпродажбата в София / netinfo

Ликвидацията на ръчно връзвани ориенталски килими в полза на германска банка в бившия завод „Витоша" приключва в този понеделник, 9 юни . В последните часове на публичната продан в София „Баварското дружество за складови разпродажби" прави драстични намаления на цените до 75%

Почитателите на изискано обзавеждане за дома имат на разположение само още 5 дни, след това шансът на годината ще е отминал безвъзвратно: както онзи ден бе съобщено, разпродажбата на иззетите за обезпечение ръчно връзвани килими на изпаднал в несъстоятелност специализиран магазин в полза на германска банка приключва в понеделник, 9 юни.

Дотогава изложеният в бившия завод „Витоша" в София (сега „Бизнес-център Витоша", бул. Черни връх 47) асортимент, съдържащ все така огромен брой ръчно връзвани килими във всички модели и размери, трябва по възможност да бъде продаден изцяло.

Ръководителят на разпродажбата Ханс-Йоахим Брайер казва: „Дали устойчиви на износване модели от колекцията „Казак", класически и модерни експонати като „Исфахан" и „Кашкай" или нови и стари майсторски произведения от прословутия трезор на фирмата, сред които антични „Сарук" и копринени „Кум" - в понеделник вечерта разпродажбата в бившия завод „Витоша" ще приключи въпреки оживения интерес през изминалите седмици, защото търпението на банката вече е изчерпано! Тя дори заплаши с нови юридически мерки, ако дотогава не е погасена голяма част от дълговете".

За да се ускори продажбата, Брайер е упълномощен в последните часове да продава килимите без изключение с огромни намаления - ако е необходимо, дори до 75% под съответната експертна оценка!

За да могат интересуващите се за последен път да разгледат най-голямата сбирка от истински персийски килими в България, помещенията на бившия завод „Витоша" в квартал Лозенец в София (на 3 етаж, паркоместа за посетители зад сградата, телефон 02 / 423 64 23) ще бъдат отворени днес, утре и в събота, 7 юни, от 10 до 19 ч., както и в неделя, 8 юни, от 11 до 18 ч.

За последен път публичната разпродажба ще се проведе в понеделник, 9 юни, от 10 до 19 ч.

Последните 5 дни от разпродажбата в София
netinfo
След 5 дни ликвидацията на складовите наличности в бившия завод „Витоша" в квартал Лозенец в София (на 3 етаж, паркоместа за посетители зад сградата, телефон 02 / 423 64 23) окончателно ще приключи.

Последните 5 дни от разпродажбата в София
netinfo
Ханс-Йоахим Брайер гарантира безупречното състояние на всички ръчно връзвани ориенталски килими в бившия завод „Витоша” в София (сега Бизнес-център „Витоша”, бул. Черни връх 47).