Христина Апостолова и Алек Алексиев разкриха акценти от творческия процес на сериала в „Здравей, България“
Част от оригиналната песента „Джулия“ на Емил Димитров ще прозвучи в „Откраднат живот: Кръвни връзки“ тази вечер от 20:00ч. по NOVA. „Песента е свързана с истинска история, която ни вдъхнови - историята на Лия, която умира от онкологично заболяване в Детския хематологичен център. Нейният баща дарява пет милиона лева за цялостно възстановяване на детското отделение, апаратура и научни изследвания. Ние от своя страна представихме един бизнесмен, чиято съпруга почина. Лекарите бяха убедени, че той ще ги съди, но всъщност той реши да финансира научна програма на доктор Деян Табаков, който да предотврати смъртта на други пациенти“, разказа главният сценарист на „Откраднат живот“ – Христина Апостолова, в „Здравей, България“. Двамата с актьора Алек Алексиев споделиха акценти от творческия процес и пресъздаването на сюжета на екран.

„Имам удоволствието отново да играя с Мария Каварджикова и Димо Алексиев – това е невероятно преживяване! Мария Каварджикова прави невиждана актьорска игра този сезон, много скоро и зрителите ще разберат за какво говоря“, допълва Александър Алексиев, който се завръща в ролята на доктор Василев този сезон.
По време на гостуването си в студиото Христина Апостолова сподели, че преди три седмици екипът е завършил идеята за финала на сезона. Главният сценарист допълни, че създаването на сюжетното действие е процес, в който участва целият екип с предложения и обсъждане на пълнокръвното изграждане на герои.

Не пропускайте „Откраднат живот: Кръвни връзки“ от вторник до петък в 20:00ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.