„Опознай България ще ни отведе в Пловдив с кака Лара
„Опознай България ще ни отведе в Пловдив с кака Лара / netinfo

Невероятно пътуване до едно специално място очаква зрителите на „Здравей, България" и тази седмица. Любимката на цяло едно поколение деца, сбъднала поне "Милион и едно техни желания", кака Лара, ще ни отведе в Пловдив, за среща с някои от най-ярките спомени от нейното детство. След обиколка на едно от тепетата в Пловдив с единствената детска железница в страната, екипът и неговият екскурзовод ще се окажат „в капан" в стария пловдивски квартал Капана.

Какво още ще видим там и как ще ни очарова градът, избран за Европейска столица на културата през 2019 - вижте този петък в „Опознай България", рубриката за пътешествия на сутрешния блок на NOVA.

"Опознай България" е рубрика на сутрешния блок, която NOVA реализира съвместно с уебсайта Оpoznai.bg, част от портфолиото на Нетинфо. В петък в "Здравей, България" известни личности показват непознати места от родината и разкриват защо са толкова специални за тях. А за всички любители на пътешествията най-изчерпателният каталог на забележителностите в България Оpoznai.bg предоставя над 5 000 статии с полезна информация за природни обекти, култура и изкуство, събития, места за забавления и подслон.