Надя Петрова
Надя Петрова / netinfo
Беатрис от „Не така, брат!“, Бат‘ Велко и EVA от „Апартамент 404“ и София от „Следвай ме“ разкриват спомени от първи клас
За повечето хора датата 15 септември извиква противоречиви чувства. Някои с умиление си спомнят как за първи път са прекрачили училищния праг, а за други спомените са по-скоро неприятни. Разровихме се в миналото на някои от най-любимите родни онлайн звезди, герои в уеб сериалите „Не така, брат!“, „Апартамент 404“ и „Следвай ме“, за да разберем какви са били те на първия си учебен ден и какви са спомените им от този ден.

Онлайн звездите на България и техният първи учебен ден (СНИМКИ)

Беатрис от „Не така, брат!“ – стилна и на първия учебен ден

Беатрис (Надя Петрова) няма много спомени от първия си учебен ден, но както повечето деца прекрачва прага на класната стая заедно с майка си. По-интересното е, че е както винаги Беа държи на своя стил и това си личи от тоалета й на снимката.

Най-обичаният съквартирант - Бат‘Велко – училищният бунтар

Най-колоритният обитател на „Апартамент 404“, Бат‘Велко, в чийто образ успешно влиза репортерът Боби Касиков, започва училище на 6 години и стартът се оказва доста бурен.

Боби
netinfo

"Започнах първи клас на 6-годишна възраст. Бяхме в А клас. Другите деца ни се подиграваха защото ни караха (по наредба) да спим следобед. Викаха ни "бебетата". Един ден се сбих с 14 момчета от Г клас, заради един Митко, който беше дошъл от София и всички му викаха "шопчето". Той се разплака и аз им скочих. След този ден, нямах проблеми в училище ...а, забравих да спомена и че нокаутирах същия този Митко в 7 клас с един удар."

По всичко личи, че Боби се е справил с училищните драми с „един замах“. Какви ще ги свърши в новия сезон на „Апартамент 404“? Гледайте от 3 октомври във Vbox7.com.

Велко
netinfo

Любимата #KIFLA – EVA – ученичка за пример

Позната като певица и актриса, Ева Георгиева – Ева, любимата „кифла“ на всички онлайн потребители, заради участието си в пародийната поредица #KIFLA, е била ученичка за пример.

„Първият учебен ден беше началото на най-незабравимото приключение в моя живот- образованието! Аз съм може би най-щастливата и удовлетворената ученичка на света! Успях да сбъдна всичките си мечти и сега продължавам още по-смело и позитивно напред. ️Благодарна съм на всички уникални хора, които са били част от това незабравимо пътуване, горда съм от факта, че благодарение на отличния си успех, взимах стипендии, с които успях сама да платя цялото си образование до степен магистър и то с мечтаната ми специалност - Поп и джаз пеене!Пожелавам успех на всички сладурчета, все пак който учи ще сполучи.“

Ева
netinfo

От 3 октомври Ева ще ни залее с позитивизъм от „Апартамент 404“, защото тя ще бъде новият съквартирант, който ще дели един дом заедно с Велко, Ванеса и Стоян.

София от „Следвай ме“ – приятелството преди всичко

На София от „Следвай ме“ (в ролята Лина Роскин), очевидно й е било доста лесно в първи клас. Обградена от приятели, за нея първият учебен ден е преминал с лекота.

„Помня, че бях спокойна, защото вече имах приятели, с които се оказахме в един клас. Живеехме в съседни блокове с най-добрата ми приятелка и в един и същи блок с най-добрия ми приятел. Бях много щастлива и развълнувана да започна. Мама каза, че през цялото време по пътя за училище съм я държала за ръка, но в момента, в който сме пристъпили прага и съм видяла приятелите си съм я пуснала и с усмивка съм поела сама към тях.“

Лина
netinfo

Не така се развиват нещата в уеб тийн драмата „Следвай ме“, която се завръща на 9 октомври във Vbox7.com. Там приятелствата са вечно на ръба, а в новия сезон очакваме още повече драматични обрати.