Влогърката София се завръща триумфално в хитовия уеб тийн сериал от 15 април във Vbox7
Моделът и актриса Лина Роскин, позната от ролята на харизматичната влогърка София, ще се завърне с гръм и трясък в каста на новия, дългоочакван пети сезон на тийн драмата „Следвай ме“. Интригата в един от най-успешните български тийн уеб сериали с над 15 милиона гледания на всички платформи ще се заплете още повече от 15 април във Vbox7 .

След интригуващия финал на четвърти сезон на „Следвай ме“, София отново ще се появи в старото си училище, след като заминава с баща си в Испания в търсене на нов живот. Там обаче нещата за нея не се развиват както е очаквала и не успява да се впише в тамошната обстановка. Точно по тази причина титулярката в първите два сезона на уеб сериала е готова на всичко никога повече да не попадне в ситуация на губеща и непопулярна. София ще докаже на всички, че няма пълно щастие и играта едва сега започва.

София
NOVA

Как ще приемат останалите завръщането на един от най-противоречивите герои и на какво ще бъде готова влогърката, за да си върне статуса на най-известното момиче в училище? Големи дози драма, любов, предателства, приятелства и истинска буря от емоции очакват героите в петия сезон на „Следвай ме“.

Не пропускайте „Следвай ме“ всеки понеделник и четвъртък от 15 април във Vbox7. За да следите всичко актуално около сериала, последвайте официалния профил на „Следвай ме“ в Instagram и страницата във Facebook.