/ Благой Момчилов
Невероятно видео, заснето с дрон, на оператора на NOVA Благой Момчилов, спечели класацията „Видео на седмицата“ на AirVuz.com - най-големият сайт за споделяне и гледане на видеа и снимки, запечатани с дрон от най-добрите професионалисти във въздушното заснемане.
 
🥁🥁 This is the DRONE VIDEO OF THE WEEK →

The drone video that got the most votes is "Summer Aerial Reel Extended Version" by Blagoy Momchilov Cinematography & Photography 👏👏 #UnitedByDrone ⌘ CLICK HERE TO WATCH THE WINNING VIDEO → http://bit.ly/2wikrOH

Публикувахте от AirVūz в Вторник, 21 август 2018 г.
„Да пътуваш много и да носиш със себе си дрон е невероятно приключение“, споделя Благой Момчилов.

Романтичният остров с най-красивите залези (ВИДЕО/СНИМКИ)

През последните две години той успява да улови летните емоции от нашата чудна страна до Антарктида, а спиращите дъха кадри решава да събере във видео, в което можете да усетите ледения арктически вятър там, където свършва светът. Да уловите любовта, която витае във въздуха в едно от най-романтичните места в света - Санторини. Да летите с орлите над Родопите, да се насладите на красотата на Женевското езеро и на изумрудения цвят на Черно море, да почуствате вятъра в косите, плавайки с яхта в язовир „Искър“.

Лодка
Благой Момчилов

Вижте красотата на България от птичи поглед през очите на Благой Момчилов (ВИДЕО)

Емоцията му успява да достигне до хора от цял свят, а видеото му да грабне първо място в класацията на AirVuz.com.
 

Летни емоции :), удължена версия:

Публикувахте от Blagoy Momchilov в Петък, 10 август 2018 г.
Благой Момчилов работи в NOVA от 2014 година. Благой се занимава професионално с фото- и видео заснемане от 1993 година, а от 2013-а и с въздушно заснемане.

Удивителни снимки от Санторини на Благой Момчилов вможете да разгледате в галерията тук