Мартин е разобличен, а Калоян има нов съюзник
Мистичната стая взима нова жертва, а Мартин е разкрит и застрашава изпълнението на ритуала. Кой го разобличава и как Калоян се превръща от приятел във враг на Зара, вижте в новия епизод на „Килерът“ първо във Vbox7.com .

След бягството и неволния сблъсък на Калоян с мистериозния мъж в гората, двамата се обединяват в обща кауза – убийство. Мъжът - Дамян, е по-големият брат на покойния Виктор. След двубоя му с Калата, те случайно виждат разговора на Мартин и неговия интересен събеседник. Кой е той и защо Дамян и Калоян се съюзяват?

Килерът
NOVA

Мартин не е единственият, който е разобличен. В разговор със Зара, Филип признава, че също е бил избран за домакин на „Килерът“. Каква е цената, която е платил, за да се освободи от влиянието на злия демон?

Килерът
NOVA

Разговорът между Фил и Зара я поставя в трудна ситуация. Напрежението помежду им расте и злият демон взима превес над красавицата. За да предотвратят фаталния край на сблъсъка, Мартин, Деница, Николета и Стела обединяват силите си срещу демона. Те успяват да успокоят Зара, но един от тях мистериозно изчезва.

Килерът
NOVA

Какво крие Мартин? Защо Калоян и Дамян се съюзяват? Защо Фил притиска Зара да отвори тайнствената стая? Отговорите на тези и много други въпроси се крият в новия епизод на „Килерът“ първо във Vbox7.com.

За още новини около „Килерът“, следете Facebook страницата на сериала.