Историите се превръщат в легенда - 14-ти Jim Beam Турнир по Генерал
Историите се превръщат в легенда - 14-ти Jim Beam Турнир по Генерал / netinfo

Турнирът по Генерал на Jim Beam е легенда. В последните четиринадесет години датата 19 ноември означава само едно - празник на истинския бърбън, играта Генерал и доброто настроение, в компанията на семейството на Jim Beam. Традицията ще бъде спазена и тази година, а срещата остава точно на 19-ти, в Jim Beam Club, където ще са най-популярните лица на България.

„За четиринадесет години Jim Beam Турнирът по Генерал се превърна от специално събитие в истинска легенда, благодарение на верните ни приятели, които имахме щастието да срещнем по този хубав повод. Турнирът по Генерал е празник за всички нас", споделят организаторите от Максиъм България.

Сред приятелите на Jim Beam, които ще участват в Турнира тази година, са победителят от миналата година Владо Вишански, както и предишните носители на титлата Генерал - Ники Кънчев, Велизар Соколов-Заки и Владимир Ампов-Графа.

Звездният Турнир ще бъде изпъстрен и с участието на Ваня Щерева, Диана Любенова, Стефан Щерев, Китодар Тодоров, Рут Колева, Сантра, Михаела Филева, Яна Грудева, Луиза Григорова, Нора Шопова и още много други любими лица.

Историите се превръщат в легенда  14ти Jim Beam Турнир по Генерал
netinfo